Let op! Ivm sluiting van onze shop versturen wij geen orders meer.

Scandinavisch met een tikkeltje kleur

  • Geplaatst op
  • Door Marlies
  • 0

Hi! Ik ben Marlies Huisman, 24 jaar oud en ik woon in Haarlem. Ik ben een druk, bezig bijtje. Drie dagen in de week werk ik op de lifestyleredactie van Flair, de dagen die ik ‘over’ heb zou ik aan mijn scriptie moeten schrijven maar vul ik liever met andere, leukere zaken. Bloggen (blog.mliees.com), Pinterest, (web)shoppen, fotograferen, Instagrammen, tijdschriften lezen, thee drinken met vriendinnen. Ik word van veel blij!

 

Scandinavisch met een tikkeltje kleur

 

* Even voorstellen *

 

Hi! Ik ben Marlies Huisman, 24 jaar oud en ik woon in Haarlem. Ik ben een druk, bezig bijtje. Drie dagen in de week werk ik op de lifestyleredactie van Flair, de dagen die ik ‘over’  heb zou ik aan mijn scriptie moeten schrijven maar vul ik liever met andere, leukere zaken. Bloggen (blog.mliees.com), Pinterest, (web)shoppen, fotograferen, Instagrammen, tijdschriften lezen, thee drinken met vriendinnen. Ik word van veel blij!

 

 

Hier op het blog van Styling & Co zal ik dan ook delen waar ik heel blij van word: interieur! Mijn hart gaat sneller kloppen bij het zien van mooie binnenkijkers in de (woon)tijdschriften, op Pinterest en andere blogs. Omdat het huis waar ik nu woon niet zo groot is moet ik oppassen niet te veel te kopen. Als ik groter woonde dan wist ik het wel, dan kon ik zo de hele Styling & Co shop leeg kopen. De Scandinavische stijl van de producten spreekt mij ontzettend aan. Grafisch, stoer, wit en een tikkeltje kleur, dat is mijn stijl (hoewel ik ook van kant en brocante bloemetjesservies hou).

 

 

Op dit moment zijn dit mijn favorieten uit de webshop. De wasmand van House Doctor heb ik ook in mijn eigen huisje staan: ik heb een grote en kleine variant. Zo leuk dat zwart-witte streepje, past perfect in mijn interieur. Het letterbak huisje van Bloomingville is net nieuw in de Styling & Co. collectie, nu al toegevoegd aan mijn favorieten! 

 

 


Wasmand House Doctor
Kussen House DoctorFrame House Doctor –  Letterbak BloomingvilleVaasjes House DoctorHoud het in de gaten : 

elke 2 weken een nieuwe blogdag, 

altijd op donderdag!
Liefs,


MarliesReacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide