Let op! Ivm sluiting van onze shop versturen wij geen orders meer.

Free printable – Weekplanner

  • Geplaatst op
  • Door Marianne van der Lee
  • 0

Marianne: "Ik ben zo iemand die na het schrijven van een verkeerde letter gelijk het papiertje verfrommeld en een nieuwe pakt. Als ik aan een nieuw velletje begin moet het wel gelijk fantastisch zijn. Een agenda kopen is dus drama. Vind ik dat ik mijn naam lelijk heb geschreven op de eerste bladzijde, ren ik het liefst terug naar de Hema om een nieuwe te kopen."

Free printable – WeekplannerHippe clipboard waar je al je leuke foto's, kaarten, teksten en natuurlijk ook je werk / post aan vast kan klikken. Leuk ter decoratie in een werkkamer of bijvoorbeeld op een boekenplank. Verkrijgbaar in 3 verschillende prints.http://www.stylingandco.com/nl/house-doctor-clipboard-big-thoughts.html. Dit schreven wij vandaag als Facebookpost online. "En voor gratis weekplanners is zo'n clipboard ook heeel gaaf! Zie: http://leesign.nl/free-printable-weekplanner/." Zo schreef Marianne van der Lee, grafisch vormgeefster en tekstschrijver als reactie onder onze post van vandaag! Natuurlijk waren wij in 1 opslag verliefd op Marianne haar artikel en natuurlijk deze geweldige GRATIS weekplanners die je zelf thuis kunt uitprinten! Vandaag een blog dankzij Marianne, ook te lezen op haar eigen geweldige blog : http://leesign.nl/blog/. Allemaal even kijken dus ;)...

Marianne: "Ik ben zo iemand die na het schrijven van een verkeerde letter gelijk het papiertje verfrommeld en een nieuwe pakt. Als ik aan een nieuw velletje begin moet het wel gelijk fantastisch zijn. Een agenda kopen is dus drama. Vind ik dat ik mijn naam lelijk heb geschreven op de eerste bladzijde, ren ik het liefst terug naar de Hema om een nieuwe te kopen." 

En dus zocht Marianne naar een goede (en goedkopere) oplossing. "Ik schrijf graag op papier, wil ‘vrolijk’ kunnen plannen en het moet lang meegaan. En zo kwam ik op het idee van een weekplanner. Op "Pinterest
 kwam ik een aantal varianten tegen, maar ik wilde er graag mijn eigen draai aangeven. En dus maakte ik een template en ontwierp hem in verschillende vormen en kleuren." Enjoy planning!Zo kocht Marianne een klembord van House Doctor, thuis printte ze haar weekplanners en nu kan ze verschrikkelijk gestructureerd plannen! Ook wat voor jou? Je kunt ze hieronder downloaden! Er zijn twaalf verschillende kleuren en vormen. Je kunt ze per kleur downloaden of allemaal tegelijk. Enjoy planning! En THANKS, MANY THANKS to you Marianne, wat een creatief idee en wij van Styling & Co. zijn fan!

Clipboards House Doctor, €6,95 @stylingandco.com
See you next time and THANKS Marianne!


Styling & Co.

Team 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide